Večeru Gospodnju prvi puta predvodio pomoćni tordinački župnik

 U nedjelju, 7. prosinca, u Tordincima je po prvi puta službu Večere Gospodnje služio pomoćni pastor tordinački Nenad Adžić.

Nenad Adžić rođen je 24. prosinca 1980. godine. Osnovnu školu završio je u Tordincima, a srednju Ekonomsku i trgovačku školu godine 1999. u Vinkovcima

Nakon završene srednje škole upisuje višu školu smjera Računovodstvo i trgovina u Požegi na kojoj će uspješno diplomirati 2004. godine.

Iako kršten i konfirmiran u Reformiranoj crkvi, njegovo će se potpuno predanje Gospodinu i odaziv na Božji poziv dogoditi 2001. godine. Obrativši se, brat Nenad Adžić je uskoro osjetio i poziv da služi Gospodinu i kao službenik Njegove crkve. Već 2001. godine Nenad je imenovan lektorom (licenciranim propovjednikom) Protestantske reformirane crkvene općine u Tordincima. Upisuje Bogoslovni Institut sa sjedištem u Zagrebu kojega uspješno završava 2003. godine. Upisuje i izvanredni studij teologije na Evanđeoskom teološkom fakultetu u Osijeku kojega diplomira s odličnim prosjekom  2006. stekavši zvanje teologa.

Nakon uspješno položenog crkvenog ispita rukopoložen je za službenika riječi i sakramenata dana 18. listopada 2008. godine (video s rukopoloženja pogledaj ovdje). Treba reći da je nakon Mihajla Tordinca, provog reformiranog župnika u Tordincima iz 16. stoljeća, Nenad Adžić jedini Tordinčanin koji je rukopoložen za reformiranog duhovnog službenika.

Pomoćni pastor tordinački, Nenad Adžić, osim vođenja bogoslužja i propovijedanja u reformiranoj župi Tordinci  vodi vjeronauk za starije pučkoškolce  i srednjoškolce. Uređuje web stranicu Protestantske reformirane kršćanske crkve u RH,  a vrlo uspješan mu je i osobni blog na adresi: http://kontakt.bloger.hr